20.12.2010

Parmesaanirisotto

Ohje täältä. Sahramin skippasin, mutta lisäsin mukaan limen mehua ja rucolaa. Päälle vielä paistettua pekonia rouhittuna.

4dl risottoriisiä
1-2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
½dl oliiviöljyä
3dl valkoviiniä
1l kanalientä
100g voita
(0,2g sahramia)
200g parmesaanijuustoa
suolaa
valkopippuria

Hienonna sipulit ja freesaa riisin kanssa oliiviöljyssä. Lisää viiniä ja kanalientä vähän kerrallaan ja hauduta miedolla lämmöllä. Kun riisi on kypsää, lisää voi ja sahrami joukkoon. Mausta suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla ja lisää
raastettu parmesan juuri ennen tarjolle laittoa.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa taivaalliselta! Täytyypä laittaa muistiin. Kiitos ohjeesta. :)

    VastaaPoista